بسم الله الرحمن الرحیم

دانشجو وجدان بیدار جامعه و روز دانشجو روز انسانهای فرهیخته، بالنده و روز طلوع اندیشه های نو می باشد.روز دانشجو، روز آرمان خواهی و حق طلبی دانشجویانی است كه همواره در سایه ایمان به خداوند متعال، تلاش و بصیرت توانستند علاوه بر تحصیل در جبهه هایی دیگر نیز استقامت و پایداری خود را نشان داده و ایران اسلامی را به عنوان قطب علمی منطقه معرفی نمایند

بدون شک نعمت بزرگ استقلال، آزادی و امنیت پایدار امروز کشور مرهون مجاهدت و فداکاری جوانان و دانشمندانی است که از دل دانشگاهها برخاسته اند و با تمام وجود از خاک پاک ایران زمین در عرصه علم و جهاد پاسداری می کنند. امیدوارم دانشجویان این سرزمین که مدیران آینده کشور می باشند، با تلاششان موجبات تعالی و سربلندی کشور عزیزمان در سایه رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب را فراهم سازند. بر این باوریم که در هر زمان که دانشجو پویا و پرتحرک و با انرژی باشد در نهایت رشد و تعالی برای کشور عزیزمان به ارمغان خواهد آورد،اینجانب ضمن تبریک روز دانشجو، امیدواریم دانشجویان عزیز این فرمایش گهربار حضرت امیرالمومنین علی (ع) را که می فرمایند: «فرصت ها همچون ابر بهاری در گذرند و نباید فرصت های شایسته و خوب را از دست داد» سر لوحه کار خویش قرار دهند.

مهدی هاتف

رئیس دانشکده سما سیاهکل