استاد دانشکده فنی و حرفه ای سما واحد سیاهکل موفق به چاپ پنج مقاله علمی در نشریات معتبر داخلی و خارج از کشور با عناوین؛ « ارتباط بین فرهنگ سازمانی(OC) با مدیریت دانش (KM) در معلمان تربیت بدنی مدارس متوسطه آموزش و پرورش استان گیلان»، « اثربخشی یک دوره تمرین هوازی از نوع منتخب بر سطح سلامت روانی زنان یائسه غیر ورزشکار»، « ارتباط بین سبک تفکر با مهارت‌های ارتباطی و خودکارآمدی کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان گیلان»، « بررسی ارائه کیفیت خدمات و طبقه بندی باشگاه های ورزشی خصوصی در استان گیلان» و « ارتباط بین مدیریت دانش و اثربخشی سازمانی از دیدگاه مدیران ادارات ورزش و جوانان استان گیلان» شد. این مقالات علمی در نشریات مطالعات تربیت بدنی و علوم ورزشی، مطالعات مدیریت و کارآفرینی،The Russian Journal of Physical Education and Sport  و Scientific And  Practical Aspects Sport  به چاپ رسید.
وحید بخشعلی پور که پیش از این نیز مقالات متعددی در نشریات متعدد علمی به چاپ رسانده بود استاد رشته تربیت بدنی دانشکده فنی و حرفه ای سما سیاهکل می باشد. از دیدگاه  بخشعلی پور سازمان های ورزشی کشور، متولی و نهاد اصلی بر تمامی فعالیت‌های ورزشی کشور محسوب می شوند و نقش چشمگیری در ارتقای سطح سلامت، توسعه پایدار، سرافرازی و ورزش دارند. او همچنین معتقد است که تلاش در راستای شناخت تعالی در رابطه با مولفه های اثرگذار، می‌تواند زمینه‌ساز رشد و بالندگی ورزش کشور عزیزمان گردد.

از دیدگاه این مدرس رشته تربیت بدنی مسئولان ارشد، مدیران میانی، کارکنان و برنامه‌ریزان سازمان های ورزشی با استفاده از نتایج تحقیقات پژوهشگران و شناسایی وضعیت موجود قادر خواهند بود، تغییرات لازم در زمینه­ های مرتبط با عملکرد سازمانی را اعمال کرده و نقش موثرتری در «بهبود و عارضه یابی مدیریتی در حوزه دانش سازمانی برای کسب اثربخشی» و « ارتقای توانمندی­ های نیروی انسانی متناسب با شرایط جدید اقتصادی و پیشرفت­ های فناوری و دانش» ایفا کنند. لذا ضرورت انجام تحقیقات توسط پژوهشگران این حوزه، بیش از پیش احساس می شود. بخشعلی پور همچنین اظهار امیدواری نمود: نتایج این پژوهش ها بتواند به سازمان های ورزشی کمک ‌کند تا دلایل موفقیت و یا عدم موفقیت را تشخیص داده و همچنین گامی موثری در راستای اعتلا و پیشرفت جامعه ورزش کشور بردارد.