معاونت دانشگاه در امور سما لاهیجان و سیاهکل در آستانه بارش برف و کولاک بنا به پیش بینی سازمان هواشناسی و هشدار این سازمان مبنی بر بارش برف سنگین در گیلان اقدام به برگزاری ستاد بحران نمود.
در این جلسه که به منظور جلوگیری از خرابی های ناشی از آوار برف و همچنین با هدف سلامت و ایمنی دانش آموزان و دانشجویان این مرکز آموزشی فرهنگی برگزار شد، برنامه ریزی های لازم صورت گرفت و از مدارس و آموزشکده ها نیز بازدید به عمل آمد.
مهندس محسن فلاح راد معاون دانشگاه در امور سما لاهیجان و سیاهکل در این جلسه در سخنانی پیرامون مراقبت از مدارس و آموزشکده ها و همچنین بررسی سلامت سیستم گرمایشی و آب و برق این معاونت توصیه های لازم را ارائه نمود و خاطرنشان کرد: کلیه کارکنان سما لاهیجان و سیاهکل باید با همکاری صمیمانه تمام تلاش و همت شان را به کار گیرند تا از این بحران به سلامت عبور کنیم و ساختمان های سما لاهیجان و سیاهکل آسیبی نبینند. وی همچنین به منظور سلامت و رفع دغدغه دانش آموزان و دانشجویان تاکید نمود که سیستم گرمایشی مدارس و آموزشکده ها  به طور کامل بازبینی شود و اگر نقصی در این زمینه مشاهده گردید برطرف گردد تا دانش آموزان و دانشجویان این مرکز با فراغ بال بیشتر و امنیت کامل در سر کلاس ها حضور یابند. فلاح راد  اظهار امیدواری نمود تا با همکاری همه همکاران سما بتوانیم تهدیدی های ناشی از خرابی های برف را به فرصت تبدیل نموده و لحظات ناب و خاطره انگیزی در کنار یکدیگر داشته باشیم.