تسلیت

شهادت هنر مردان خداست.         امام خمینی( ره)
و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیا عند ربهم یرزقون
شهادت مظلومانه سردار بزرگ اسلام حاج قاسم سلیمانی دل هر انسان آزاده ای را به درد آورد و جامعه را سوگوار ماتمش کرد.
قاسم سلیمانی نماد مقاومت و شجاعت در برابر تروریسم بین الملل یه سرکردگی امریکا بود. قطعا شهادت مظلومانه اش داغی سنگین برای کشور و حتی محور مقاومت بود ولی بدخواهان بدانند که  تفکر سردار سلیمانی برای همیشه خواهد ماند و چنان خاری در چشم دشمنان خواهد بود.
اندیشه مقاومت و دفاع از دین و میهن در مقابله با ابرقدرت های بی منطق از اصول بنیادین نظام ما بوده و خواهد بود و دشمنان بدانند که سلیمانی ها در دامان این نظام پرورش یافته اند و به قول امام راحل عظیم الشان " ملتی که شهادت دارد اسارت ندارد".
شهادت سردار سرافراز اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی را تبریک و تسلیت عرض می نمائیم و آرزو میکنیم که راه و اندیشه والای او هماره هادی و رهنمای جامعه ولایی مان باشد.
روابط عمومی مرکز سما سیاهکل