همزمان با آغاز سال تحصیلی و تقارن آن با هفته دفاع مقدس مدرسه سبز سما سیاهکل روز پرکاری را تجربه نمود و با حضور پرشور دانش آموزان و اولیای آنها زنگ مهر و مقاومت توسط رئیس مرکز آموزشی فرهنگی سما لاهیجان و سیاهکل نواخته شد.

دکتر ضیاظریفی رئیس مرکز آموزشی فرهنگی سما لاهیجان و سیاهکل در سخنانی ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی و هفته دفاع مقدس، از دانش آموزان و اولیای آنها بابت انتخاب سما برای ادامه تحصیل تقدیر و تشکر نمود و اظهار داشت مهم ترین هدف ما در این مجموعه آموزشی فرهنگی ارتقای کیفیت آموزشی است تا بتوانیم آینده ای درخشان برای فرزندامان رقم بزنیم. وی در ادامه سخنانش مدارس سما را مجموعه ای یکپارچه با به روزترین امکانات آموزشی عنوان و خاطرنشان کرد: در مجموعه سما تمام تلاش مان این است نقش موثر و مثبتی در روند تعلیم و تربیت داشته باشیم و افراد موفقی را برای آینده تربیت کنیم و کارنامه سما تا این لحظه گواه صادقی بر حرف های ماست چرا که مدارس سما افراد موفقی در زمینه های مختلف علمی، پژوهشی، هنری، ورزشی و ... تحویل جامعه داده و خلاقانه عمل کرده است.

ضیاظریفی در ادامه سخنانش همزمانی آغاز سال تحصیلی با هفته دفاع مقدس را به فال نیک گرفت و با تبریک هفته دفاع مقدس «امنیت» را مهمترین مولفه ای دانست که رزمندگان دوره دفاع مقدس برای مان به ارمغان آوردند. وی در ادامه خاطرنشان کرد: اگر امروز آسایشی داریم به برکت فداکاری دلیرمردانی است که با بذل جان خود این امنیت را برای مان به ارمغان آوردند تا در سایه آن بتوانیم تحصیل نموده و برای آینده کشور تلاش کنیم.

در این مراسم همچنین حسینی رئیس اداره ارشاد شهرستان سیاهکل در سخنانی آغاز سال تحصیلی را به همه دانش آموزان تبریک گفت و آینده ای درخشان و پربار را برای آنان آرزو نمود.