مدرسه سبز سما سیاهکل به مناسبت فرارسیدن شب یلدا و به منظور آشنا نمودن دانش آموزان این مرکز آموزشی فرهنگی با آداب و رسوم کهن ایران زمین و معرفی فرهنگ ایرانی اقدام به برگزاری مراسم شب یلدا در سالن آمفی تئاتر اداره ارشاد شهرستان سیاهکل نمود.

در این مراسم که با حضور رئیس آموزش و پرورش شهرستان سیاهکل، رئیس اداره ارشاد اسلامی این شهرستان، رئیس دانشکده سما سیاهکل دانشکده سما سیاهکل و کارکنان این مرکز، مدیر، کارکنان، معلمان مدرسه سبز و اولیای دانش آموزان برگزار شد، برنامه های متفاوتی اجرا شد که عبارتند از: «اجرای سرود دانش آموزان پیش دبستانی»، «حافظ خوانی یکی از دانش آموزان کلاس سوم»، «فولوت زنی همراه با اجرای آواز دسته جمعی دانش آموزان کلاس دوم»، «اجرای دو نمایش «ننه سرما» و «شب یلدا» توسط دانش آموزان کلاس پنجم» و «قرائت مقاله توسط یکی از دانش آموزان کلاس ششم ابتدایی».

دکتر مهدی هاتف رئیس دانشکده فنی و حرفه ای سما سیاهکل در این مراسم برای دقایقی به سخنرانی پرداخت و زنده نگه داشتن شب یلدا را از رسوم کهن ایرانیان دانست و در ادامه در مورد چرایی نامگذاری «یلدا» برای این شب و همچنین آشنایی با آداب و رسوم گیلانیان در مورد شب یلدا مطالبی را بیان نمود.لازم به ذکر است که در این مراسم از دانش آموزان برگزیده در مسابقات قرآنی با اهدای جوایز قدردانی گردید .