رها رشیدی دانش آموز پایه پنجم دبستان سبز سما سیاهکل در رشته تکواندو موفق به کسب رتبه دوم (نایب قهرمانی) استان گیلان شد و توانست پرچم سما را در سطح این استان سرسبز اهتزاز در آورد.

دکتر محسن فلاح راد معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی فرهنگی سما لاهیجان و سیاهکل ضمن تبریک این موفقیت ارزشمند به رها رشیدی، سما را مرکزی دانست که افتخارات زیادی برای شهرستان لاهیجان در همه زمینه ها اعم از ورزشی، علمی، فرهنگی و ... کسب نموده است.

فلاح راد با بیان اینکه تمام تلاش مان این است که علاوه بر تقویت بعد آموزشی و فرهنگی دانش آموزان و دانشجویان به مسائل فوق برنامه آنان نیز به صورت ویژه بپردازیم، از موفقیت دانش آموزان در زمینه های مختلف ابراز خرسندی نمود و آروزی امیدواری کرد که پرچم پرافتخار سما سیاهکل و لاهیجان همیشه در اهتزاز باشد.