یزدان کریمی پاشاکی مسوول باشگاه پژوهشگران دانشکده فنی و حرفه ای سما سیاهکل موفق شد در ارزیابی کارهای پژوهشی سال 96 در رقابت با سایر مراکز سما کشور(با درجه کوچک) به عنوان مسوول برتر باشگاه پژوهشگران در سطح کشور انتخاب گردد و بر افتخارات این مجموعه آموزشی فرهنگی بیفزاید.

مهندس محسن فلاح راد معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی فرهنگی سما لاهیجان و سیاهکل ضمن تبریک این موفقیت ارزشمند به یزدان کریمی پاشاکی (مسوول برتر باشگاه پژوهشگران سما سیاهکل) ، دانشکده فنی و حرفه ای سما سیاهکل را یکی از مراکز فعال و پویا در سطح کشور نام برد و خاطرنشان کرد: با تلاش و همت کارکنان و اساتید این مجموعه آموزشی فرهنگی توانسته ایم در زمینه های فرهنگی، پژوهشی، چاپ مقالات علمی در سایت های معتبر و ... حرفی برای گفتن داشته باشیم و پرچم پرافتخار سما سیاهکل را در سطح کشور به اهتزاز در آوریم.

فلاح راد در ادامه خاطرنشان نمود: باید با تمام توان سعی کنیم مبنای کارمان انجام کار علمی بر پایه پژوهش و نهادینه نمودن پژوهش محوری در اندیشه دانشجویان مان باشد تا بتوانیم به موفقیت های بیشتری دست پیدا کنیم و امیدواریم با همکاری بیشتر اساتید و صاحبان اندیشه، سما لاهیجان و سیاهکل را در جایگاه شایسته اش قرار دهیم.